Alfa-college

Het Alfa-college leidt jonge mensen en volwassenen op voor de samenleving van nu en straks. Dit doen wij niet alleen, maar in nauwe samenwerking met onze partners in de verschillende regio’s.

Wij zijn een christelijk regionaal opleidingen-centrum (ROC) waarbij drie kernwaarden centraal staan: verbinden, vertrouwen en ondernemen. Deze vormen de basis voor ons handelen. Zo werken wij samen in teams aan goed onderwijs in een inspirerende leeromgeving.

Van onze medewerkers vragen wij professionaliteit, betrokkenheid en enthousiasme. Eigen verantwoordelijkheid nemen in werk en ontwikkeling is daarbij vanzelfsprekend.Adviseur Marketing, Communicatie en Voorlichting


V.2019.069

Ben jij een klantgerichte en positief kritische Adviseur Marketing, Communicatie en Voorlichting (1,0 fte, Groningen) met verfrissende ideeën over hoe het Alfa-college nog beter op de kaart kan worden gezet?
Dan zoeken wij jou!

Wie worden je collega's?
In deze functie maak je deel uit van een mooie club marketing- en communicatieprofessionals die elk vanuit hun eigen expertise en rol een steentje bijdragen aan het opstellen en uitvoeren van het marketing- en communicatiebeleid van het Alfa-college. Met elkaar vormen we de afdeling Marketing, Communicatie en Voorlichting (MCV). Jij zal als adviseur MCV gekoppeld worden aan twee grote locaties van onze school.

Herken jij je in het volgende?
Je bent een echte allrounder. Het lijkt je leuk om voorlichting te geven aan toekomstige studenten en events te organiseren, waarbij je het niet erg vindt om zelf de handen uit de mouwen te steken. Het warm houden van onze contacten met vmbo-scholen en het vertalen van marktanalyses naar concrete acties voor jouw wervingsgebied klinkt je ook als muziek in de oren. Je hebt een vlotte pen en ontwikkelt graag online- en offline communicatiemiddelen. Last but not least heb je een belangrijke rol als sparringpartner; van directie en management tot aan docenten en andere medewerkers.

Is dit wat voor jou? Lees dan nog even door!

Wat breng je mee?
Naast een relevante, afgeronde hbo- of wo-opleiding, heb je ruime ervaring in een vergelijkbare functie. Je kan planmatig werken en tegelijkertijd improviseren. Je vindt het niet erg zelfstandig te werken en doet het ook prima in teamverband. Je bent eigenzinnig en hebt altijd een onderbouwing waarom je iets graag wilt. In deze baan moet je stressbestendig en flexibel zijn. En natuurlijk beschik je over uitstekende communicatieve- en presentatievaardigheden.

Wat bieden we jou?
Een veelzijdige en uitdagende baan, met veel ruimte voor eigen inbreng, in een ambitieuze organisatie die volop in beweging is. En laten we team MCV niet vergeten; een team met betrokken en hele fijne collega's! Natuurlijk krijg je een prima salaris met een maximum van € 4.218,=  bij een fulltime baan (schaal 10, CAO-MBO) en een jaarcontract met de intentie deze om te zetten naar een vast contract. Met de secundaire arbeidsvoorwaarden zit het ook wel goed. Zo krijg je een 13e maand, kan je gebruik maken van een fiets- en sportregeling en zijn er veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Ga jij deze uitdaging aan?

Stuur dan je CV en motivatie voor 17 oktober 2019 op via het online sollicitatieformulier op deze site. De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 29 oktober 2019.

We kijken uit naar je reactie!

Wil je meer weten over deze baan? Neem dan contact op met Marjolein Visser, manager Marketing en Communicatie, telefoonnummer 088 334 1818.

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime

Werkdagen:
Dag

Locatie:
Groningen

[ Solliciteren ]